Лятото е точното време за представянето на нов автомобил, защото какъв

...
Лятото е точното време за представянето на нов автомобил, защото какъв
Коментари Харесай

Новото радикално трансформирано Hyundai Santa Fe

Лятото е точното време за представянето на нов автомобил, тъй като какъв по-добър метод да се разсеем от горещото време от това да забележим какво ново са ни подготвили някои от огромните автомобилни производители.
 Hyundai Motor Group и огромните проекти и вложения, с които ще гонят върха при електрическите автомобили
Може ли Hyundai да бъде на върха при електрическите автомобили

Смелите проекти на корейците

Hyundai например решиха да загатнат за новото и актуализирано Santa Fe. И като споделяме актуализирано в действителност имаме това поради, тъй като петата генерация на SUV-то е с изцяло изменен дизайн. От корейската компания даже го назовават коренно трансформиран.

Извитите линии са сменени с напълно нов образ с прави ръбове. Според Car and Driver, новото Santa Fe е по едно и също време завръщане към предишното и визиите на по-старите SUV модели и отпратка към едно футуристично бъдеще. Нещо, за което спомагат предните и задните осветителни детайли.
 Снимка 626697

От настояват, че междуосието е увеличено, а квадратната задната част на автомобила е в услуга на повишен товарен потенциал.

" Новото Santa Fe е SUV, което намира съвършен баланс сред градския живот и природата, справяйки се с всичко - от натоварени фамилни направления до завършения с къмпинг с кола ", казва Санг Юп Лий, който е изпълнителен вицепрезидент и началник на Hyundai Global Design Center.
 Снимка 626696

Отпред Hyundai Santa Fe основава чувство за великолепие с помощта на високия си челен похлупак, острите калници и фарове във формата на буквата H. Именно формата на фаровете е отпратка към първата писмен знак от името на корейския авто производител.

Новото Santa Fe е качено на 21-цолови джанти, които му придават много авантюристичен тип. Според компанията задната част на автомобила е по-опростена и балансира цялостния дизайн. Задните светлини също са H-образни, с цел да са в естетика с предните.
 Снимка 626695

Интериорът е толкова просторен, че има място за всичко належащо и даже най-големите авантюристи ще са удовлетворени. Според, когато задната врата е отворена, основава чувството, че сме на тераса. Вторият и третият ред седалки са сгъваеми, тъй че да бъде обезпечено пространство за всичко належащо.
 Снимка 626693

" Интериорният дизайн акцентира хоризонталните и отвесните линии, с H-мотив дизайн, прибавен върху арматурното табло и вентилационните отвори, с цел да усъвършенства чувството за неприкритост и да сътвори неповторима сензитивност ", споделят още от компанията. 
 Снимка 626694

Интериорът е усъвършенстван и с панорамен закривен екран и двойно безжично зареждане. Извитият екран свързва 12,3-инчовия дигитален клъстер и информационно-развлекателната система и усъвършенства видимостта на лидера.

Новият Hyundai Santa Fe е в крайник с новите трендове за резистентност. Велурената тапицерия, стелките и облегалките на втория и третия ред седалки са направени от рециклирана пластмаса, до момента в който защитните подложки и тапицериите на вратите са направени от екологично чиста изкуствена кожа.
 Hyundai - колата, която се паркира... встрани
Когато колата се паркира... встрани

От Hyundai вършат и невъзможното да наподобява допустимо

Hyundai Santa Fe ще бъде показан публично през август, като премиерата ще се състои в YouTube канала на Hyundai. Тогава чакаме и повече детайлности към задвижването на автомобила.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР